HOE WE COACHEN

INTAKE

Het intakegesprek vindt normaal plaats tussen de paarden, buiten in de natuur. Uitzonderlijk kan dit online of ter plaatse in jouw vertrouwde omgeving worden gepland. 


Dit kan je zien als een ontdekkingstocht. Wie ben je? Wat brengt je tot bij mij? Wat zijn je verwachtingen? Wat kunnen mijn paarden en ik je bieden? We bekijken samen met welk(e) thema('s) we verder op weg gaan en welk doel jij wil bereiken, ook maken we praktische afspraken. 


Deze eerste sessie is een zeer belangrijke sessie omdat het de basis legt en de doelen stelt voor onze verdere samenwerking. Daarom nemen we echt de tijd om samen in alle rust alle ins en outs van je thema te verkennen.


Voor een intakegesprek nemen we 2 uur de tijd.

Daarna besluit jij of je al dan niet een traject wil starten.


Bloeien kost tijd, ruimte voor stilte, ruimte voor jou om gewoon te zijn.

Vaste prijs: €95

MEERDERE SESSIES

Sessies vinden altijd plaats in connectie met de paarden. Nooit aan een tafel of in de sofa. Nooit online. De inbreng van de paarden maakt Equicoaching® fundamenteel anders dan reguliere coaching, wat leidt tot succesverhalen in 1/3e van de tijd die nodig is bij reguliere coaching.


Tijdens de sessies gaat al mijn aandacht naar jou en wat je meebrengt. Er wordt naar je geluisterd, met onvoorwaardelijke acceptatie van wie je bent. Er is alle ruimte en flexibiliteit voor alles wat zich aandient. Jij bepaalt het ritme. Alles mag er zijn. Er is geen oordeel. Je wordt uitgedaagd om op een andere manier te kijken, te reflecteren.


De frequentie, het aantal en soms ook de duur en locatie van de sessies zijn onderwerp van onderling overleg. CabaBLOOM® omarmt ook sessies met je eigen paard, of we kunnen ook paarden inzetten op andere locaties.


Gezins-/groeps-/teamcoaching zijn ook mogelijk, maar vragen om maatwerk en een prijsofferte op maat.


1 sessie (1u): 60€

1 sessie (1u30): 90€
(betaling per sessie)
-------------------------------------------------

Elke 10de sessie = gratis


Warme of koude dagen? Het weer is zelden een spelbreker bij CabaBLOOM®  In onze time-out zone vind je warmte rond de vuurkorf, met een lekkere kop koffie of thee. En in de zomer word je verkoeld met iets fris onder de schaduw van de bomen. Bij noodweer kunnen we steeds terecht in de ruime stalling.

WAAROM EEN TRAJECT?

LEREN BEGINT WAAR JE COMFORTZONE EINDIGT

CabaBLOOM® is er om je te helpen bloeien op je pad naar de betere versie van jezelf, is er om je te helpen inzicht te krijgen in wat er nu in je leven gebeurt, wat je tegenhoudt, wat je vooruit helpt.


Dit kost tijd.


Sommige mensen hebben voldoende handvaten na slechts een paar sessies, andere mensen hebben steun aan een langer traject.

Soms kan je in 1 sparring sessie al een zeer concreet vraagstuk tackelen. Structurele inzichten en blijvende veranderingen komen vaak al na 3 tot 5 sessies.


Met CabaBLOOM® investeer je in je veerkracht, in je innerlijke welzijn, in het meest kostbare dat je bezit. Samen streven we naar jouw succesverhaal!

Weet je niet goed of Equicoaching® iets voor jou is? 

Bel of mail en ik neem graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. 

Bij een eerste contact via de telefoon of e-mail duiken we nog niet diep in je thema, we peilen dan vooral of Equicoaching® de beste tool is om jou nu te helpen met je vraag.


Omdat de wachtlijsten bij psychotherapeuten en psychologen enorm lang zijn, kan coaching in veel situaties een ideale sparringpartner zijn en eerder verlichting brengen.