BLOOM-pakket

Met het BLOOM-pakket kies je voor 360° begeleiding,

een totaalaanpak met een échte transformatie!


CabaBLOOM® is er om je te helpen bloeien op je pad naar de betere versie van jezelf, is er om je te helpen inzicht te krijgen in wat er nu in je leven gebeurt, wat je tegenhoudt, wat je vooruit helpt en vooral hoe je dit kan aanpakken in de toekomst.


Dit kost tijd en inzicht. Naast het praktisch werken in de 1 op 1 sessies van een klassiek traject, merk ik dat mensen vaak nood hebben aan meer ondersteunende tools, kennis, literatuur, informatie en contactmomenten tussen de sessies door. Hoe beter je immers de wetenschap begrijpt achter bepaalde processen, hoe dieper je inzicht in oplossingen, en hoe krachtiger en blijvender je zelfsturend vermogen wordt. Dit resulteert in nog meer consistente resultaten dan bij een klassiek traject.


Het BLOOM-pakket bestaat uit een opeenvolging van 1:1 sessies, educatieve webinars, oefeningen, enzovoort. Het BLOOM-pakket is geen eenheidsworst. De meer educatieve delen en tools zullen de persoonlijke één op één sessies verrijken.


Het hoofdthema van het BLOOM-pakket in 2023 is STRESS BUSTERS en is gebaseerd op een uitgebreid evidence based rapport dat inzichten brengt van wereldwijde experts uit verschillende sectoren, specialiteiten en disciplines samen omtrent op wetenschap gebaseerde benaderingen van preventiestrategieën voor toxische stress, op individueel en maatschappelijk niveau.


We leven in een maatschappij die steeds meer van ons vraagt en waarin we steeds meer ballen tegelijk in de lucht 'moeten' houden. Er gebeurt tegelijk ook heel veel in de wereld (een pandemie, oorlog, ...) waarop we geen invloed hebben, maar wat ons wel uit ons lood kan slaan.


Het BLOOM-pakket STRESS BUSTERS bevat:


  • 5 individuele coachsessies bij de paarden, volledig afgestemd op jouw noden, verspreid over een jaar en met daar tussen:
  • educatieve webcasts en/of podcasts rond topics als stress, slaap, voeding, gestoeld op de meest recente inzichten
  • tools rond effectieve communicatie
  • connectie met de natuur
  • mindfulness- & ademhalingsoefeningen
  • mogelijkheid tot persoonlijk contact tussen de sessies door
  • persoonlijke login voor toegang tot onze Tracklr app, jouw persoonlijke ruimte met toegang tot alle informatie, tools en onderlinge communciatie


Het totale programma en de ondersteuning lopen over een jaar om je zo de kans te geven om te BLOOM-en op jouw tempo en zonder stress.

Op die manier sta je er ook tussen onze 1:1 sessies nooit alleen voor.