ONZE PARTNERS

Paarden leven in het wild in een kudde.


Waarom? Samen zijn ze sterker. Een kudde paarden samen is zo sterk als een leeuw. Dit is best indrukwekkend als je beseft dat ze geen wapens hebben om zich te verdedigen. Hun beste wapen is hun samenwerking.  Paarden hebben ook geen

eigen territorium. Ze trekken rond en zijn constant overgeleverd aan veranderende omgevingen en invloeden van buitenaf waarover ze geen controle hebben.

Een kudde is zo sterk als zijn zwakste schakel. Daarom is het belangrijk dat kuddeleden naar elkaar toe open zijn over hun sterke en zwakke kanten.  Het leiderschap in een kudde kan wisselen. Naar gelang de omstandigheden zal degene naar voren treden die de juiste sterkte heeft om op dat moment de kudde veilig te houden.


Vanuit die filosofie kijkt CabaBLOOM® ook naar samenwerkingen met andere coaches, therapeuten, mensen of organisaties met gelijkaardige waarden en de intentie mensen een rustige landingsplaats te bieden. Andere werkvormen, diensten en inzichten kunnen immers zeer aanvullend zijn.  Hieronder een aantal mensen uit de buurt die deze visie delen. Deze lijst heeft niet de bedoeling beperkend te zijn en groeit met ons mee. 

De Achtarm

Linsy Van Krunkelsven

Tel.: 0498 46 45 60

Email: info@deachtarm.be

Adres: Bosstraat 14, 3471 Hoeleden

Volwassenen:

  • contextuele gedragstherapie
  • traumatherapie
  • systemisch en doelgerichte coaching

Bij Linsy Van Krunkelsven kan je terecht voor contextuele gedragstherapie (ACT), traumatherapie en systemisch coaching. De gespreksvormen die worden gebruikt zullen zich voornamelijk focussen op gedachten, gevoelens, gewaarwordingen en gedrag. Ze zullen aanzetten en stimuleren tot beweging naar jouw doel en een waardevol leven. Alle volwassenen (vanaf 18 jaar) die de nood hebben aan begeleiding en ondersteuning binnen bepaalde levensdomeinen, in alle rust en veiligheid, zijn van harte welkom in haar praktijk De Achtarm.

ViaColumbus

Katrien Peters

Tel.: 0468 27 89 74

Email: info@viacolumbus.be

Adres: Tolkamerstraat 19, 3473 WaanrodeKinderen en jongeren 5- 25 jaar

  • kinderen- en jongerencoaching
  • auticoaching
  • leercoaching
  • trainingen


Kolibrie Coaching

Joke

Tel.: 0497 19 73 29

Email: info@coaching-kolibrie.be

Adres: Tiensesteenweg 8, 3473 Waanrode


Joke (°1979), gehuwd, mama van 2 kinderen, werkt als leerkracht in het buitengewoon onderwijs en kinder- en jongerencoach. In het onderwijs heeft ze ervaringen opgedaan in het gewoon onderwijs, buitengewoon onderwijs en als ondersteuner van lagere scholen met diverse zorgvragen. Alsook inclusie van kinderen met een mentale beperking in het gewoon onderwijs. Als ervaringsdeskundige heeft ze zich bijgeschoold tot burn-outcoach en life-coach.  Ze wil mensen een veilige, begripvolle en versterkende plek geven waar ze zichzelf kunnen zijn en worden. 


"Je kunt niet goed voor een ander zorgen wanneer je niet eerst goed voor jezelf zorgt",  is haar stokpaardje.