Leiderschap Leren

Ontdek de kracht van Leiderschap Leren bij CabaBLOOM®


Bij CabaBLOOM® zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om onze cliënten te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met trots introduceren we nu een uniek nieuw aanbod:  Leiderschap Leren, met behulp van paarden.

Deze methode, gecertificeerd door EAHAE International (European Association Horse Assisted Education®), opent een nieuwe dimensie in leiderschapscoaching. Bij Leiderschap Leren leggen we de nadruk op het leerproces en de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, hetgeen centraal staat bij Horse Assisted Education.


Ben je klaar om jouw leiderschap en teamwork naar een hoger niveau te tillen?  Neem vandaag nog contact met ons op om je Horse Assisted Education workshop te boeken. Laat je inspireren door de wijsheid van paarden en ontdek een nieuwe richting in jouw persoonlijke en professionele reis.


Wat is Horse Assisted Education®?


Horse Assisted Education is een revolutionaire benadering van leiderschapsontwikkeling en teambuilding, waarbij de interactie met paarden centraal staat. Onder leiding van onze gecertificeerde Horse Assisted Educator, ontdek je nieuwe inzichten in leiderschap, communicatie en teamwork. EAHAE is in 2004 opgericht door Gerhard Jes Krebs (HorseDream founder) als 'European Association for Horse Assisted Education'. In 2015  groeide de organisatie uit naar EAHAE International Association for Horse Assisted Eduction. 
Wereldwijd zijn vandaag meer dan 300 Horse Assisted Educators opgeleid en samen maken we deel uit van een internationale community waarin we wekelijks ervaringen uitwisselen en blijven bijleren!


Wat is het verschil met Equicoaching®?


In dit concept krijg je opdrachten van de Horse Assisted Educator en geen coaching met uitdagende vraagstellingen of confrontaties, geen 'actieplan' voor de toekomst.  Dit gaat om een pure beleving waarbij de paarden jouw trainer zijn.  Je gaat als team verschillende opdrachten krijgen en situaties ervaren samen met de paarden. Ieder neemt hiervan mee wat hij of zij nodig heeft op dat moment.

Je kan alleen maar leren waar je klaar voor bent.


Waarom Horse Assisted Education® bij CabaBLOOM®?

Door onze kleinschalige aanpak 'in de weide' met teams tot max 6 tot 8 personen gaan we back to basics.
Zo kunnen we garant staan voor een exclusieve, persoonlijke en diepgaande ervaring in:
 

 • Persoonlijke Ontwikkeling
  Versterk je leiderschapskwaliteiten door de directe en ongefilterde feedback van onze paarden.

 • Team Dynamics
  Verbeter de dynamiek binnen je team door gezamenlijk uitdagingen aan te gaan en van elkaar te leren in een unieke setting.

 • Innovatieve Benadering
  Ontdek een nieuwe weg naar zelfbewustzijn en groei, ondersteund door de nieuwste inzichten en technieken in Horse Assisted Education.


Welke thema's?


Hoe uiteenlopende de aanmeldvragen soms ook zijn van klanten, de meest steeds terugkerende thema's zijn terug te brengen tot:

 • communicatie
 • leiderschap
 • team dynamiekenunsplash