WIE WE COACHEN

De methodologie en modellen achter de unieke aanpak van Equicoaching, maken dat er uiteenlopende hulpvragen, doelgroepen en leeftijden kunnen begeleid worden. CabaBLOOM sluit niemand uit en we laten op een organische manier ons klantenbestand groeien.
Door continue bijscholing in specifieke thema's, groeien we ook als organisatie mee met de diverse contexten van de mensen die hun vertrouwen in ons stellen.

Equi-Me

Equi-Me focust op jou als individu, van gelijk welke leeftijd, of in gelijk welk stadium op je levenspad.  Jij als je pure 'zelf', functionerend in een ecosysteem van familie, vrienden, buren, collega's, ... Jij als het resultaat van je opleiding, omgeving en erfelijke factoren. Met je eigen waarden en wensen. Wat weerhoudt jou ervan om je dromen na te jagen? Welke dromen zijn écht van jou? Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar slaag je er niet in dat in praktijk om te zetten? Word je gezien door iedereen? Heb je een moeilijk moment, worstel je met studiekeuze of werktraject, of met 'erbij horen'? Waar zit je als persoon in dat nieuw samengestelde gezin? Zit je in een midlife crisis of kan je het een evolutie noemen? Zorgt de pensioenleeftijd ervoor dat je alles weer in vraag stelt? 


Equi-me kan je eenvoudigweg een onafhankelijke spiegel voorhouden om je vragen voor individuele groei te helpen beantwoorden.

sessies beschikbaar

Equi-Patiënt

Alles wat je voor lief nam, de normale levensloop ... alles veranderde in een oogwenk. Een levensveranderende diagnose dwingt je om je opties te herbekijken, terwijl je blijft functioneren in het ecosysteem van vroeger. De wereld blijft draaien, maar jouw wereld is gestopt.


Equi-patiënt kan je als patiënt helpen door momenten van mindfulness aan te bieden om je energie terug te winnen en je te helpen omgaan met deze nieuwe situatie.


Je zorgverlener (arts, psychotherapeut, verpleegkundige, ...) of patiëntenvereniging zou kunnen overwegen om je deze aanvullende ondersteuning aan te bieden als onderdeel van multidisciplinaire zorg, of zij kunnen beslissen om de principes van coaching te gebruiken om een ​​beter begrip te krijgen van je persoonlijk traject. CabaBLOOM® staat altijd klaar om de dialoog aan te gaan met je zorgverlener en samen te kijken hoe Equi-Patiënt je kan helpen.


Sommige ziekenfondsen vergoeden therapie met paarden (gedeeltelijk). Neem contact met hen op voor meer informatie.


sessies beschikbaar

Equi-Manager

Als manager wil je steeds wat best is voor de business, je medewerkers of collega's. Je werk staat ook centraal in je leven.


Je hebt groeiobjectieven voor het bedrijf, voor je team, voor jezelf. Hoe kom je over bij je team? Lijken ze soms niet te begrijpen waar je naartoe wil? Je hebt carrière-verwachtingen, maar elke opportuniteit lijkt wel gegrepen door iemand anders? Je bent bang niet te voldoen aan de verwachtingen van je baas of collega's? Gelukkig voelen ze niet wat jij vanbinnen voelt en kunnen ze niet zien hoe je soms twijfelt aan jezelf of je keuzes. Stress en burnout loeren om de hoek.. misschien niet bij jou, maar wel in het team?


Equi-Manager gaat samen met jou op zoek om een beeld te vormen van hoe succes er voor jou uitziet en hoe je daar naartoe kan werken. 


sessies beschikbaar

Equi-Team

Een (zakelijk) team brengt individuen met verschillende kleuren, profielen en achtergronden samen om een ​​nieuw geheel te vormen met gemeenschappelijke doelen. Vaak, niet altijd, worden bedrijfsteams geleid door een manager. Soms, niet vaak, functioneren teams in sfeermodellen die nog meer wendbaarheid en verantwoordelijkheid van elke individuele bijdrager vereisen. Hoe speelt communicatie een rol? Zijn teamopstellingen toeval? Hoe kan elk individu het beste in zich naar boven halen, met respect voor de groep en het gemeenschappelijke doel? Hoe kun je je dynamiek verbeteren om een ​​nog beter presterend team te worden?


Equi-Team kan teams tot 6 personen ondersteunen. Een groter team? Neem nog steeds contact met ons op, misschien vinden we een creatieve oplossing.


sessies beschikbaar