ONTDEK DE WORKSHOPS

Leiderschap Leren

OVER ONS

In de workshops Leiderschap Leren bieden we het beste van twee werelden: educatorbegeleiding gecombineerd met een schat aan ervaring uit diverse (people) management rollen bij internationale bedrijven. De transformaties die paarden in mijn leven hebben gebracht zijn intens en het is mijn missie jou dit zelf te laten ervaren. 

CabaBLOOM is een fusie van mijn passie voor paarden en mensen. Het is de plek waar twee werelden elkaar ontmoeten en je groeit en bloeit met de paarden aan je zijde.

#bloomingwithhorses

"Hier, in de interactie met de paarden, vind je de essentie van persoonlijke en professionele ontwikkeling."

Wat gebeurt er

Workshop thema's

Communicatie

Communicatie

Duik in de essentie van impactvolle communicatie met onze workshops Horse Assisted Education, waar theoretische inzichten samenkomen met ervaringsleren naast onze intuïtieve paardengidsen.

Deze leervorm, omvat het uitleggen van belangrijke communicatiemodellen gevolgd door directe oefeningen met paarden. Als deelnemer ontvang je real-time feedback  en kan je je vaardigheden ontwikkelen.

Door middel van op maat gemaakte activiteiten leer je je boodschap duidelijk over te brengen en effectief te luisteren, vaardigheden die zich direct vertalen naar verbeterde menselijke interacties.

Leiderschap

Leiderschap

Transformeer je leiderschapsstijl met onze innovatieve Horse Assisted Education workshop. Deze educatieve benadering gaat verder dan de reflecterende vragen die typisch zijn voor coaching, door theoretische leiderschapskaders te integreren met praktische oefeningen naast paarden.


Ervaar de essentie van leiderschap door directe interactie, waar je leert te leiden zonder woorden en invloed uit te oefenen door aanwezigheid en rustige assertiviteit.


Ontdek hoe je anderen kunt inspireren en leiden, gebruikmakend van de stille wijsheid van paarden om een leiderschapspresence te ontwikkelen die zowel natuurlijk als overtuigend aanvoelt.

Team Dynamiek

Team Dynamiek

Ontdek de genuanceerde wereld van teamdynamiek door middel van Horse Assisted Education, waarbij niet alleen theorie, maar ook praktische, hands-on oefeningen naast onze paardenpartners de kernprincipes van effectief teamwork belichten.

In tegenstelling tot coaching, die bestaande patronen en dynamieken benadrukt door middel van dialoog, laat deze educatieve aanpak je fysiek deelnemen aan activiteiten, waarbij je de kracht van samenwerking en wederzijds begrip direct ervaart.

Neem deel aan zorgvuldig ontworpen opdrachten naast paarden om de rollen en relaties binnen je team te onthullen, wat leidt tot een betere samenhang en flexibiliteit.

unsplash