WAT KLANTEN ZEGGEN

“Hij voelt zo warm. Ik voel zijn hartje.”

M., 7


"Ik volgde eerder al een cursus assertiviteit, maar tot dit inzicht ben ik daar nooit gekomen!"


B. (49, medewerkster administratie)"De familieopstelling heeft me
veel meer inzichten gegeven dan verschillende eerdere therapiesessies tesamen. Dat is heel fijn dat je me nog wil verder helpen in komende sessies! Dankjewel!

L. (50, ergotherapeute)

"Dag Heidi, eerst wil ik jou, Ricola en Ramses bedanken voor de inzichten en helingen die jullie bij mij gebracht hebben. Het was een heel fijne, tegelijkertijd ook wel intense beleving en ervaring met de paarden. Het voelde heel spontaan, krachtig en puur. Dat kom ik jammer genoeg nog zelden tegen. Zoals je al aangaf, heeft de familieopstelling nog een nawerking gehad.”

E. (38, bediende)

"Ik dacht dat jij me moest zeggen wat ik in het paard moest zien. Ik vond het vooral een koppige ezel die niet wou meewerken. Tot de sessies me lieten inzien dat ik de verantwoordelijkheid voor problemen wel vaker naar buiten schuif en dat de situatie die zich vandaag afspeelt in het gezin met onze dochter een symptoom is van de dynamiek in ons huishouden. Niet gemakkelijk om dat te aanvaarden, maar nu kunnen we vooruit."

S. (41, manager)

“Ik vond het fijn dat je in de sessie bij de oefening naast mij stond toen ik het moeilijk kreeg en dat ik je volledig vertrouwde. Het heeft me echt geholpen naar de toekomst”


M. (62, mantelzorger)


"In het begin had ik het een beetje moeilijk om mij helemaal bloot te geven en te praten over problemen waar ik normaal niet over praat. Er werden soms vragen gesteld die moeilijk waren, maar wel heel veel duidelijkheid brachten."
S. (26, chronisch zieke)

“Ik ging naar huis met een concreet plan om een urgente kwestie in mijn team aan te pakken en daar ben ik je dankbaar voor.”


K. (56, manager)

"Ik heb heel erg veel gehad aan onze sessies, dus wou je nog eens bedanken daarvoor! Ook heel erg bedankt voor de foto’s en de bijlagen, die zullen zeker van pas komen!"

M. (21, student)

“Ik heb nog veel gedacht aan de ‘chaos’ die ik bij je paarden teweeg bracht, het is idd vaak chaos bij ons 🙈, het bracht me duidelijkheid!”


K. (40, sociaal werkster)

"Na de sessie voelde ik mij heel opgelucht, begrepen en vooral her-opgeladen. Het was alsof er een soort last van mijn schouders viel, wat zeker voor mij heel uitzonderlijk is."


C. (38, verpleegster)"Ik zou CabaBLOOM zeker aanraden aan anderen. Dit omdat ik denk dat een paard heel erg kan spiegelen hoe iemand zich voelt en die persoon daar ook bij helpen om met dat gevoel om te gaan. Ook is Heidi een heel rustig en fijn persoon om deze sessies mee te doen. Ze is heel rustig en begripvol." 

M. (25, studente)

"Op het moment van de sessie zelf zat ik heel erg diep verzonken in mijn emoties en onzekerheid. Naarmate de sessie vorderde begon ik me steeds meer opgelucht te voelen."
V. (20, studente)