WAT KLANTEN ZEGGEN

"Dag Heidi, dank je wel voor de coaching. Ik heb geprobeerd het in de feedback te beschrijven maar het was echt veel meer. Ik besef dat nu, de tijd tussen de sessies waren voor mij belangrijk om terug te koppelen (in mijn hoofd) over wat er aan bod kwam in de sessie. Dank ook aan Ramses en Ricola, het was fijn dat ze me ook sterk aanvoelden."
B. (50, onderwijs)

"Hartverwarmend, eerlijk, begripvol, vernieuwend en veilig."

M.

"Ik had in de week met een vriendin gepraat over onze voirge sessie... Zo fijn en duidelijk weer. Bedankt!

Vanessa

“Ik wou jullie nog eens bedanken voor de heling de afgelopen sessie. Ik zocht lange tijd naar het antwoord op de vraag wat oprecht vergeven is en hoe je dit dan ook omzet.  Daar hebben jullie me heel goed bij geholpen waarvoor super veel dank. Na de sessie werd het met ineens allemaal duidelijk hoe ik dat kan doen, bijvoorbeeld dingen loslaten die niet van mij zijn.”

L., 47

“Het is heel opladend om tussen jullie
drietjes te vertoeven. Dikke knuffel aan Ramses en Ricola.”

A., 42

"Ik zeg soms in mijn hoofd iets tegen de paarden. Soms 1 keer, soms een paar keer, en dan komen die gewoon."

H., 14

"Ik volgde eerder al een cursus assertiviteit, maar tot dit inzicht ben ik daar nooit gekomen!"


B. (49, medewerkster administratie)"De familieopstelling heeft me
veel meer inzichten gegeven dan verschillende eerdere therapiesessies tesamen. Dat is heel fijn dat je me nog wil verder helpen in komende sessies! Dankjewel!

L. (50, ergotherapeute)

"Dag Heidi, eerst wil ik jou, Ricola en Ramses bedanken voor de inzichten die jullie bij mij gebracht hebben. Het was een heel fijne, tegelijkertijd ook wel intense beleving en ervaring met de paarden. Het voelde heel spontaan, krachtig en puur. Dat kom ik jammer genoeg nog zelden tegen. Zoals je al aangaf, heeft de familieopstelling nog een nawerking gehad.”

E. (38, bediende)

“Ik ging naar huis met een concreet plan om een urgente kwestie in mijn team aan te pakken en daar ben ik je dankbaar voor.”


K. (56, manager)

"Ik heb heel erg veel gehad aan onze sessies, dus wou je nog eens bedanken daarvoor! Ook heel erg bedankt voor de foto’s en de bijlagen, die zullen zeker van pas komen!"

M. (21, student)

“Ik heb nog veel gedacht aan de ‘chaos’ die ik bij je paarden teweeg bracht, het is idd vaak chaos bij ons 🙈, het bracht me duidelijkheid!”


K. (40, sociaal werkster)

"Ik dacht dat jij me moest zeggen wat ik in het paard moest zien. Ik vond het vooral een koppige ezel die niet wou meewerken. Tot de sessies me lieten inzien dat ik de verantwoordelijkheid voor problemen wel vaker naar buiten schuif en dat de situatie die zich vandaag afspeelt in het gezin met onze dochter een symptoom is van de dynamiek in ons huishouden. Niet gemakkelijk om dat te aanvaarden, maar nu kunnen we vooruit."

S. (41, manager)

“Ik vond het fijn dat je in de sessie bij de oefening naast mij stond toen ik het moeilijk kreeg en dat ik je volledig vertrouwde. Het heeft me echt geholpen naar de toekomst”


M. (62, mantelzorger)


"In het begin had ik het een beetje moeilijk om mij helemaal bloot te geven en te praten over problemen waar ik normaal niet over praat. Er werden soms vragen gesteld die moeilijk waren, maar wel heel veel duidelijkheid brachten."
S. (26, chronisch zieke)

“Ik ging naar huis met een concreet plan om een urgente kwestie in mijn team aan te pakken en daar ben ik je dankbaar voor.”


K. (56, manager)

"Ik heb heel erg veel gehad aan onze sessies, dus wou je nog eens bedanken daarvoor! Ook heel erg bedankt voor de foto’s en de bijlagen, die zullen zeker van pas komen!"

M. (21, student)

“Ik heb nog veel gedacht aan de ‘chaos’ die ik bij je paarden teweeg bracht, het is idd vaak chaos bij ons 🙈, het bracht me duidelijkheid!”


K. (40, sociaal werkster)

"Na de sessie voelde ik mij heel opgelucht, begrepen en vooral her-opgeladen. Het was alsof er een soort last van mijn schouders viel, wat zeker voor mij heel uitzonderlijk is."


C. (38, verpleegster)"Ik zou CabaBLOOM zeker aanraden aan anderen. Dit omdat ik denk dat een paard heel erg kan spiegelen hoe iemand zich voelt en die persoon daar ook bij helpen om met dat gevoel om te gaan. Ook is Heidi een heel rustig en fijn persoon om deze sessies mee te doen. Ze is heel rustig en begripvol." 

M. (25, studente)

"Op het moment van de sessie zelf zat ik heel erg diep verzonken in mijn emoties en onzekerheid. Naarmate de sessie vorderde begon ik me steeds meer opgelucht te voelen."
V. (20, studente)


Ik ben blij dat ik de stap naar CabaBLOOM heb gezet. Ik wist niet wat ik kon of moest verwachten maar het is super goed meegevallen, ik heb er zeer veel uitgeleerd, Ramses en Ricola voelden me feilloos aan en hebben mij de zaken vanuit een andere invalshoek laten bekijken


M. (48, ambtenaar)

"Ik heb dankzij jou en je paarden stappen gezet in de juiste richting, enkele hindernissen overwonnen en nu kan ik verder op pad."

S. (49, in burn-out)

De paarden hebben mij een duidelijk beeld gegeven van hoe ik het ‘anders’ kan/moet aanpakken. Dankzij jouw korte verslagen van onze sessies kon ik alles nog eens rustig bekijken en ik moet toegeven dat ik af en toe al iets vergeten was 😀. Ik ga ze zeker regelmatig nog eens opnieuw lezen.


C. (52, makelaar)

Hoi Heidi, het was heel plezant met de paarden en jou. Ik heb terug 'licht' en energie gekregen om er voor te gaan waarvoor hartelijk bedankt! Dit heeft me heel veel deugd gedaan, tegelijkertijd heb ik ook weer belangrijke 'onbewuste' inzichten meegekregen die me verder helpen. Steeds zo mooi om jullie samen in jullie element te zien! It's meant to be!


L. (49, zorgkundige)

"Dikke Merci om mij te begeleiden. Ik kom zeker nog eens langs! Geef Ramses en Ricola maar een dubbele portie wortelen ze verdienen dat!"

M. (48, manager)

“ We maken de stap naar coaching met paarden omdat we samen met de psychologe ontdekten dat A. liever actief bezig is. De psychologe zegt dat als we ons hier goed bij voelen we dit zeker moeten doen en ze wenst A. toe dat hij zichzelf meer leert uitdrukken en durft tonen, want hij heeft veel meer in zich dan hij denkt.

Bedankt om de intake met ons als gezin te doen, dat gaf A. extra veiligheid. We hebben A. ook nog nooit zoveel horen vertellen in een sessie. Wat er gebeurde in de weide was ook hoe het in het echt er steeds aan toe gaat in ons gezin. Toen hij naar bed ging zei hij dat hij er zin in heeft, en dat jij wel heel lief bent. Dit is voor mij al een goed teken.


B. (47, mama van A. met autisme)