Wat klanten zeggen

"Op het moment van de sessie zelf zat ik heel erg diep verzonken in mijn emoties en onzekerheid. Naarmate de sessie vorderde begon ik me steeds meer opgelucht te voelen." V. (20, studente)


"Ik dacht dat jij me moest zeggen wat ik in het paard moest zien. Ik vond het vooral een koppige ezel die niet wou meewerken. Tot de sessies me lieten inzien dat ik de verantwoordelijkheid voor problemen wel vaker naar buiten schuif en dat de situatie die zich vandaag afspeelt in het gezin met onze dochter een symptoom is van de dynamiek in ons huishouden. Niet gemakkelijk om dat te aanvaarden, maar nu kunnen we vooruit."

S. (41, manager)

“Ik vond het fijn dat je in de sessie bij de oefening naast mij stond toen ik het moeilijk kreeg en dat ik je volledig vertrouwde. Het heeft me echt geholpen naar de toekomst”


M. (62, mantelzorger)


"In het begin had ik het een beetje moeilijk om mij helemaal bloot te geven en te praten over problemen waar ik normaal niet over praat. Er werden soms vragen gesteld die moeilijk waren, maar wel heel veel duidelijkheid brachten."
S. (26, chronisch zieke)

“Ik ging naar huis met een concreet plan om een urgente kwestie in mijn team aan te pakken en daar ben ik je dankbaar voor.”


K. (56, manager)

"Ik heb heel erg veel gehad aan onze sessies, dus wou je nog eens bedanken daarvoor! Ook heel erg bedankt voor de foto’s en de bijlagen, die zullen zeker van pas komen!"

M. (21, student)

“Ik heb nog veel gedacht aan de ‘chaos’ die ik bij je paarden teweeg bracht, het is idd vaak chaos bij ons 🙈, het bracht me duidelijkheid!”


K. (40, sociaal werkster)

"Na de sessie voelde ik mij heel opgelucht, begrepen en vooral her-opgeladen. Het was alsof er een soort last van mijn schouders viel, wat zeker voor mij heel uitzonderlijk is."


C. (38, verpleegster)"Ik zou CabaBLOOM zeker aanraden aan anderen. Dit omdat ik denk dat een paard heel erg kan spiegelen hoe iemand zich voelt en die persoon daar ook bij helpen om met dat gevoel om te gaan. Ook is Heidi een heel rustig en fijn persoon om deze sessies mee te doen. Ze is heel rustig en begripvol." 

M. (25, studente)

“Hij voelt zo warm. Ik voel zijn hartje.”


M.,7