KLASSIEK traject

Met een klassiek traject leg je nieuwe fundamenten.

In dit klassiek traject ga je akkoord om na je intake minimaal 5 sessies te volgen. Deze 5 sessies worden bij aanvang reeds allemaal ingepland en vinden plaats in volledig vertrouwelijke privésfeer tussen jou, mij en de paarden.


Je krijgt na 5 sessies echt al structurele inzichten,  je kan blijvende veranderingen bekomen en als het ware nieuwe, stevige fundamenten leggen.

Door te kiezen voor een klassiek traject, maak je een belangrijke keuze voor jezelf. Leren over jezelf is een initiatief waarvan je nooit spijt krijgt! Kiezen voor jezelf en het aangaan dichter bij jezelf te komen is op zich al een sterkte. Het betekent dat jij de belangrijkste eerste stap in je verdere ontwikkeling als mens al hebt gezet. 


Na de 2de of 3de sessie kan het soms wat intenser worden, net omdat we tot de kern komen. Confrontatie met je eigen blinde vlekken of het inzicht dat de kern elders ligt dan je had verwacht kan soms wat lastig zijn.  Daardoor kan het gevoel je overvallen dat je er nog niet klaar voor bent. Herinner jezelf dan waarom je naar coaching hebt uitgereikt. Precies, net omdat jij het zo graag anders wil aanpakken! Angst voor verandering is heel menselijk en nét dan is het belangrijk om door te zetten met de coach en de paarden aan je zijde.  Zo krijg je het nodige duwtje in de rug om eindelijk over die drempel heen te geraken en écht tot verandering te komen. Je staat niet alleen.


We merken dat duidelijkheid vooraf en het kunnen uitkijken naar de geplande momenten samen cruciaal is om echte vooruitgang te boeken. De sessies worden 2 tot 4 weken gespreid. Dit is voldoende tijd voor jou om de dingen een plaats te geven, te verwerken, je eigen te maken en tegelijk toch niet teveel tijd waardoor je zou riskeren de dingen te ontvluchten of op de lange baan te schuiven. Je krijgt in dit klassiek traject tussen de sessies door geen huistaken of andere opdrachten. Je zal automatisch verder reflecteren over je thema en op eigen initiatief aan de slag gaan en de elementen meenemen die zinvol voor je zijn. Dat is nu eenmaal wat het met je doet.


Dit klassiek traject zal je gegarandeerd inzichten brengen en je drijven in kleine en/of grotere bewegingen. 


Sessies vinden altijd plaats in connectie met de paarden. De inbreng van de paarden maakt Equicoaching® fundamenteel anders dan reguliere coaching, wat leidt tot succesverhalen in 1/3e van de tijd die nodig is bij reguliere coaching. De oefeningen naast de paarden zetten je in beweging. Er wordt niet gereden op de paarden. Er is ook geen ervaring met paarden nodig. Jouw veiligheid zal steeds bewaakt worden. Mentaal en fysiek. Dit betekent dat we niets doen waarbij jij geen gevoel van veiligheid hebt.


Tijdens de sessies gaat al mijn aandacht naar jou en wat je meebrengt. Er wordt naar je geluisterd, met onvoorwaardelijke acceptatie van wie je bent. Er is alle ruimte en flexibiliteit voor alles wat zich aandient. Jij bepaalt het ritme. Alles mag er zijn. Er is geen oordeel. Er zullen vragen gesteld worden en oefening gevraagd worden die je uitdagen om op een andere manier te kijken, te voelen, te reflecteren, te handelen. 


Ben je er klaar voor?