INTAKE


Je startpunt is steeds een intakegesprek


Het intakegesprek vindt bij voorkeur plaats tussen de paarden, buiten in de natuur. Uitzonderlijk kan dit online of ter plaatse in jouw vertrouwde omgeving worden gepland.


Dit kan je zien als een ontdekkingstocht. Wie ben je? Wat brengt je tot bij mij? Wat zijn je verwachtingen? Hoe leidt je je leven? Hoe maak jij je keuzes en hoe voel je je daarbij? Welke waarden zijn daarin jou belangrijk? Wat kunnen mijn paarden en ik je bieden? We bekijken samen met welk(e) thema('s) we verder op weg gaan en welk doel jij wil bereiken, ook maken we praktische afspraken. Op basis van ervaring en kennis geef ik advies over wat voor jou de volgende stap best zou zijn.


Deze eerste sessie is een zeer belangrijke sessie omdat het de basis legt en de doelen stelt voor onze verdere samenwerking. Typisch in een intakegesprek is een contextanalyse. Dit helpt om alles wat in de opeenvolgende sessies plaatsvindt beter te kaderen en af te stemmen op jouw leven. Daarom nemen we echt de tijd om samen in alle rust alle ins en outs van je thema te verkennen.


Voor een intakegesprek nemen we ruim 1u30 de tijd.


Daarna kies je één van volgende opties:

  • Optie 1: een BLOOM-pakket met de 360° aanpak
  • Optie 2: een TRAJECT met minimum 5 sessies
  • Optie 3: korte losstaande SPARRING-sessie(s)