ONZE WAARDEN

CabaBLOOM® heeft als visie erkend te worden als herbronningscentrum op basis van een pure horse en humanship aanpak om zo het leven te transformeren van individuen of bedrijven die worstelen met groeivragen.


Onze missie is om aan jouw betere versie te bouwen, gebaseerd op de sterkte die reeds in je aanwezig is.  We geloven in het potentieel van de mensen en de bedrijven die we dienen.


Dit doen we door een unieke omgeving aan te bieden waarin mensen en paarden samenkomen en leren op buitengewone wijze.  


Beeld: Simon Sinek - 'Start with the why'
Caba is initieel gebaseerd op Caballo, wat paard betekent in het Spaans. 
BLOOM,  of bloeien in tijd of schoonheid,  in kracht, groeien naar een vervolmaking.  Naar analoog van knoppen die in bloesem overgaan, kan een persoon of bedrijf floreren...


CabaBLOOM®  brengt jou naar je bestemming waar je kan bloeien, met de hulp van paarden

Onze waarden
laten je toe te BLOOM-enHet leven bestaat uit opwindende uitdagingen. Soms kan dat echter overdonderend aanvoelen. Dat is een goed moment om even te stoppen en de tijd te nemen om te observeren waar je staat en  te reflecteren over waar je verder naartoe wil.Het is jouw leven en het zijn jouw beslissingen.

In respect voor de omgeving waarin je leeft, is alles aan jou ok. Je bent goed zoals je bent. Met je sterktes en je zwaktes.Sommige mensen willen een berg beklimmen, voor anderen is opstaan in de ochtend al een grote uitdaging. Het gaat erom hoe jij de sterktes in jezelf kan herkennen, ze maximaliseren en hoe je je eigen doelen kan verleggen.

your

Lifepath

towards your Own


Organic


MasteryHet gaat over een  actief proces, dat om jouw initiatief vraagt om een coaching traject te starten en beginnen bouwen.Je hebt niet alles onder controle. Dingen gebeuren soms, als in een kettingreactie op een natuurlijke manier.

Laat het gebeuren. En kijk wat je ermee kan. 


Build

CabaBLOOM® is lid van de beroepsorganisatie CENTAUR FEDERATION en onderschrijft het Charter
dat als doel heeft de kwaliteit te bewaken van opleidingen en praktijk.

CabaBLOOM® is gecertifieerd lid van BBTC (de Belgische Beroepsvereniging van Therapeuten en Coaches) en
is voorzitter van een werkgroep die ijvert voor tegemoetkomingen voor mensen die beroep doen op coaching.

CabaBLOOM® is terug te vinden op de gerenomeerde website voor professionele coaches www.vind-een-coach.be